Toata lumea se astepta ca trupa Andre sa revina in peisaj, numai ca minunea nu s-a intamplat, iar de vina pentru aceasta dezamagire ar fi Andreea Balan.

Desi in urma cu un an batea la usa fostei sale colege si-i propunea sa se reuneasca, iata ca in prezent este total impotriva unui proiect in comun cu fosta sa colega de trupa, pe atunci roscata, Andreea Antonescu.

Cantareata a dezvaluit in emisiunea lui Maruta ca si-ar fi dorit tare mult sa infaptuiasca o minune de dragul fanilor care le cer sa cante din nou impreuna, dar nu s-a ferit a recunoaste ca Balan este doar o buna dansatoare si nicidecum cantareata valoroasa care se crede.

Blonda a refuzat categoric sa apara in acelasi platou cu Antoneasca si a mentionat ca singurele persoane cu care ar accepta sa-si asocieze vreodata imaginea sunt dansatorul Petrisor, cu care a facut echipa, odinioara, la “Dansez pentru tine” si Keo, barbatul pe care-l iubeste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.