Actrita Whoopi Goldberg va colabora cu reteaua Discovery, prin producerea unor serii de emisiuni TV pentru canalele Investigation si Science, informeaza NewsIn.

Colaborarea se va desfasura in baza unui contract incheiat de casa de productie a actritei, Whoop Inc., si Discovery Emerging Networks. La realizarea seriilor de emisiuni, Goldberg va fi ajutata de producatorul Tom Leonardis, care a lucrat cu ea si la alte proiecte.

"De vreme ce sunt o persoana foarte curioasa in privinta lucrurilor care se petrec in lume, ce loc mai bun pentru mine si Tom pentru exercitarea acestui interes, decat Discovery?", a intrebat, retoric, actrita, in legatura cu motivatia alegerii facute.

Compania Whoop Inc. a produs de-a lungul timpului proiectele "Strong Medicine", "Ruby's Bucket of Blood", "Call Me Claus" si "The Piano Man's Daughter".

Whoopi Goldberg, 55 de ani, a debutat in 1985, in filmul "The Color Purple". Cele mai cunoscute pelicule in care a jucat sunt "Ghost" (1990), "Sister's Act" (1992) si "Girl Interrupted" (1999).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.