Actrita in varsta de 42 de ani a nascut o fetita, Paloma Valentina, pe 21 septembrie 2007. La mai mult de un an, Salma a dezvaluit pentru The Times ca micuta inca se mai bucura de laptele matern

„Este foarte greu intr-adevar, nu va inchipuiti ce dureri am dupa doua ore de alaptat si cat de greu a fost la inceput”, a declarat actrita de origine mexicana.

Cu toate acestea, Salma continua sa alapteze la san, pentru binele copilului: „Ma comport ca un alcoolic, nu-mi pasa ca sunt grasa, nu-mi pasa daca plang de durere, o sa continui sa alaptez, pentru inca o saptamana, o luna... pur si simplu nu ma pot opri cand vad cat de bine ii face”.

Cat despre „mitul” potrivit caruia slabesti daca alaptezi, Salma avertizeaza ca este total fals, si, pentru a dovedi acest lucru, si-a aratat surplusul de burtica, "infulecand" niste biscuiti. „Asa ca va rog, incetati sa-mi spuneti ca arat foarte bine”, a declarat Hayek cu umor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.