I-am ales pe cei mai reprezentativi dintre acestia, pentru a alcatui si noi, la randul nostru, un top al burlacilor miliardari, pe orase! Care au fost criteriile de selectie? Evident, starea civila si contul din banca!

In Bucuresti gasim cei mai multi bogatasi necasatoriti, listati in topul celor mai bogati romani. Gruia Stoica (40 de ani), cu o avere estimata la 210 milioane euro, este co-proprietar al unui grup feroviar privat – si zgarcit in declaratii, astfel incat continua sa fie un personaj misterios!

Dorin Dragoi (43 de ani) are doi copii, insa nu este casatorit, iar averea lui se ridica la 50 milioane euro. Are afaceri in industria alimentara si imobiliare. Compania lui, Standard Snacks, produce alimente ce pot fi cumparate din cele mai mari supermarketuri.

La 52 de ani, Sorin Ovidiu Vantu se afla in continuare pe lista burlacilor cautati din Romania, fiind divortat si cu doi copii. Contul lui fabulos, de 1.200 milioane de euro, le atrage si pe cele mai pretentioase tipe singure, nu-i asa?

Cristian Burci (42 de ani), tot divortat, tatal unui copil ce va fi mostenitorul unei averi de 247 milioane de euro, este fondatorul primei agentii de publicitate din Romania, Graffiti, cunoscuta astazi sub numele de Graffiti BBDO. Are afaceri in industrie, media si transporturi.