Fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu a acceptat sa participe la emisiunea Secret Talent de la Antena 1. Desi a reusit cu greu sa-si faca timp sa vina in Romania la filmari, planurile Alexandrei au fost date peste cap de un meci de fotba

Saptamana aceasta, Alexandra Dinu ar fi trebuit sa faca un drum in Romania.

Aceasta acceptase invitatia de a participa la show-ul de televiziune Secret Talents (Antena 1), iar zilele acestea trebuia sa vina la filmari. Actrita a purtat o serie de negocieri pentru stabilirea onorariului si a conditiilor contractuale.

Potrivit unor surse din interiorul postului, participarea Alexandrei ar fi "smuls" 6.000 de euro din bugetul emisiunii. In aceasta suma ar fi intrat si onorariul vedetei, dar si transportul dus-intors Italia-Romania si o serie de servicii pe perioada sederii in tara.

In aceste conditii, se pare ca aproape 5.000 de euro ar fi intrat in contul personal al Alexandrei.

Pentru aceasta suma, vedeta stabilita in Peninsula si-a eliberat agenda trei zile, atat cat ar fi avut nevoie pentru indeplinirea "misiunii". Insa, cand totul a fost pus la punct si s-a batut palma, producatorii emisiunii s-au vazut nevoiti sa o contacteze pe Alexandra si sa contramandeze totul.



Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.