Dupa ce ne-a declarat recent ca se insoara, fostul sot al Ioanei Basescu s-a gandit sa-si faca ordine in viata, luand o decizie radicala: separarea de femeia infidela

Telenovela amoroasa care ii are ca protagonisti pe Loredana, logodnica lui Bodo, si pe actorul Mihai Bendeac de la "Mondenii" se complica! Fost sot al Ioanei Basescu, Bodo a declarat, exclusiv pentru CANCAN, ca a decis sa puna punct relatiei cu Loredana, dupa ce, nu cu mult timp in urma, ne spunea ca vrea sa o ia de nevasta!

Fotografiile publicate ieri in ziarul nostru, cu Loredana sarutandu-se intr-o parcare cu "mondenul" Bendeac, l-au facut pe Bodo sa vorbeasca despre fata nevazuta a relatiei cu logodnica lui. "De acum, Loredana este libera sa faca ce vrea! Nu mai suntem impreuna, iar unul dintre motivele despartirii noastre este si acest episod cu Bendeac. Nu ma mai intereseaza nimic de ea, nici cu cine se saruta si daca se mai saruta", ne-a marturisit Bodo.

Potrivit acestuia, ruptura a intervenit saptamana trecuta, iar intre ei nu mai exista cale de impacare. "Si-a luat deja bagajele de la mine. Ne-am despartit! Nu mai locuim impreuna. Fiecare isi va vedea de viata lui si are voie sa fie cu cine vrea", a adaugat Bodo. Mai mult, acesta ne-a spus ca a trecut peste despartire, semn ca ruptura a avut loc cu mult mai inainte, insa acum s-a "oficializat": "Mie nu-mi place sa vorbesc despre trecut, ci doar despre prezent. Ma pregatesc sa merg in acest moment la o emisiune TV, asa ca nu m-am inchis in casa si plang, cum s-ar putea crede!".



Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.