Actrita Angela Lansbury, cunoscuta pentru rolul Jessica Fletcher din serialul "Verdict: Crima!", se va intoarce, in primavara lui 2009, pe celebra scena de teatru Broadway din New York, in comedia lui Noel Coward "Blithe Spirit", anunta NewsIn.

In aceasta piesa, actrita in varsta de 83 de ani va juca un medium pasionat de mersul pe bicicleta, rol pe care, spune ea, si l-a dorit sa-l faca dintotdeauna.

Piesa va fi regizata de Michael Blakemore si va avea avanpremiera pe 26 februarie, iar premiera oficiala - pe 15 martie. Potrivit Reuters, "Blithe Spirit" are toate atuurile pentru a cunoaste succesul pe Broadway, prin rolurile complexe si prin talentul producatorului Noel Coward in punerea in scena a comediilor.

Alaturi de Lansbury, in "Blithe Spirit" vor juca Rupert Everett si Christine Ebersole.

Angela Brigid Lansbury, actrita si cantareata britanica, are 60 de ani de cariera. Prima sa aparitie a fost, alaturi de Ingrid Bergman, in celebrul film "Gaslight", din 1944, pentru care a fost nominalizata la Oscar.

Ulterior, si-a extins repertoriul pe Broadway si in televiziune. Lansbury a castigat sase Globuri de Aur si a fost nominalizata de 18 ori la premiile Emmy si de trei ori la Oscar. In 1991, a facut furori si ca voce, in filmul de animatie "Frumoasa si Bestia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.