Russell Crowe va interpreta, in 2009, un Robin Hood mai dur si mai activ decat au fost, in acelasi rol, nu mai putin celebrii Kevin Costner si Errol Flynn, spune regizorul productiei "Nottingham", Ridley Scott, potrivit NewsIn.

Scott crede ca ecranizarile de pana acum ale legendei lui Robin Hood nu si-au atins scopul, pentru ca popularul haiduc britanic ar fi trebuit sa nu fie romantic si haios, ci un erou de actiune, dur si serios, un veritabil social-democrat care incepe rebeliunea in momentul in care Regele John mareste taxele dupa ce Richard Inima de Leu a saracit Anglia finantand cruciadele.

Pentru a intra in rol, Crowe va trebui sa slabeasca si sa fie in forma la ora primelor filmari, in februarie 2009.

Scott si Crowe au colaborat, in ultimii ani, pentru mai multe productii de box-office, precum "The Gladiator" (2000), "A Good Year" (2006), "American Gangster" (2007) si "Body of Lies" (2008).

Pentru rolul din "Gladiator", Russell Crowe a castigat un Oscar, in timp ce Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei Americane de Film, pentru regia peliculelor "Thelma and Louise", "Gladiator" si "Black Hawk Down".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.