Cantaretul Purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant Tg Mures, Lavinia Cozma, a anuntat, luni, ca evolutia postoperatorie a cantaretului Mihai Constantinescu este foarte buna si ca artistul a fost scos de la sectia de Terapie Intensiva, transmite corespondentul NewsIn
“Aseara (duminica seara, n.r.) a fost transferat de la Terapie Intensiva in salon, evolutia starii lui fiind foarte buna. Are un regim specific pacientilor operati de inima, adica mancare fara sare”, a spus Cozma.
Aceasta a adaugat ca artistul nu doreste sa discute cu presa si a mai afirmat ca nu poate spune cine este persoana care sta sa il ingrijeasca.

Mihai Constantinescu a fost operat, vineri, pe cord deschis la IBCvT Tg Mures, de o echipa de chirurgi condusa de seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara, dr. Radu Deac. Pacientului i-au fost inlocuite doua valve cu unele artificiale, o operatie frecventa la institut. Mihai Constantinescu are 62 de ani si s-a internat in urma cu 10 zile la IBCvT Tg Mures, unde a fost supus mai multor investigatii preoperatorii, dupa ce a fost diagnosticat cu mai multe afectiuni cardiace. El a fost diagnosticat cu stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara si insuficienta mitrala, hipertensiune pulmonara medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.