Daca Obama a devenit primul presedinte de culoare al Americii, Beyonce vrea sa faca si ea o premiera, sa fie prima Wonder Woman de culoare.

“O Femeie Fantastica neagra ar fi un lucru foarte puternic. Este timpul pentru asta, nu-i asa? “ a declarat Beyonce intr-un interviu publicat de UsMagazine.

Desi a castigat cateva kilograme in plus pentru rolul lui Etta James din drama Cadillac Records, Beyonce este hotarata sa reajunga la silueta de demult pentru a intra cat mai bine in costumul de Wonder Woman.

Dupa rolurile emotionante pe care le-a jucat pana acum, Beyonce a fost surprinsa de scenele de actiune filmate pentru Obsessed si au inspirit-o sa joace rolul unui supererou.

"Deci, acum chiar vreau sa joc intr-un film de actiune si filmele cu supereroi nu sunt de moda veche deloc. As vrea foarte mult sa fiu Femeia Fantastica"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.