John Gillespie, un hair-stylist celebru care se ocupa de podoaba capilara a lui Britney Spears, a venit in Romania pentru cateva zile pentru a ne descifra din secretele unei coafuri perfecte.
Pe mana lui a cazut Raluca Arnautu, iubita lui Alex Erbasu, modelul suferind aproape o ora pe „scaunul de tortura” al frizerului. A tras-o de par, apoi i l-a incretit, tapat, coafat cu mult fixativ, tanara strangand din dinti si strambandu-se la fiecare miscare, recunoscuta fiind grija ei exagerata pentru par.

Sosit in Romania in urma cu cateva zile pentru a gusta viata de noapte bucuresteana si mai ales pentru a invata romancele sa-si ingrijeasca parul, John a fost placut surprins de frumusetea capilara a femeilor din tara noastra. Hair-stylistul, pe mana caruia s-au lasat de-a lungul anilor Britney Spears, Christina Aguilera, Beyonce, Robbie Williams sau Justin Timberlake, ne-a prezentat gama Satinique de la Amway destinata ingrijirii parului. Totodata, pentru a demonstra calitatea produselor care se concentreaza pe sanatatea firului de par, John a folosit-o drept cobai pe Raluca Arnautu, nimeni alta decat iubita afaceristului Alex Erbasu. Model de meserie, tanara este recunoscuta in bransa pentru atentia exagerata acordata ingrijirii parului si pentru refuzul categoric de a fi coafata. Indiferent de evenimentul la care ia parte, Raluca evita pe cat poate sa-si increteasca parul si sa-l incarce cu fixativ, de teama sa nu si-l arda. Iata ca vineri dimineata, inevitabilul s-a produs.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.