Sotia lui Iri a facut senzatie, etaland o vestimentatie demna de toiul verii, dar si atunci cand a dansat pe ritmurile “Proud Mary”. De cealalta parte, Mircea Geoana a profitat de eveniment si a facut o baie de multime, petrecând seara pe ringul de dans.

Cântaretul Tony Tomas a sustinut, sâmbata seara, un concert de aproximativ doua ore, în Hard Rock Cafe din Bucuresti. Printre cele peste trei sute de persoane prezente la eveniment, s-au numarat Mircea si Mihaela Geoana, Luminita Anghel si iubitul sau, Bogdan Friederich, dar si Monica Columbeanu alaturi de sora sa, Ramona.

Împreuna cu prietenii de la Tabasco, Tony a interpretat atât melodii proprii, de pe primul sau album, “Cross the Line”, cât si piese consacrate ale unor mari artisti straini. Toate acestea i-au adus pe spectatori pe ringul de dans, sotia lui Irinel fiind chiar luata pe sus de o impatimita a muzicii. “A fost superb!”, ne-a declarat Monica, incantata de concert. Nici politicianul Mircea Geoana nu a stat departe de scena. Impreuna cu sotia si una dintre fiicele sale, acesta si-a demonstrat pe tot parcursul serii veleitatile de dansator.