Prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, s-a declarat mandra ca nu mai este italianca, dupa ce premierul italian Silvio Berlusconi a glumit in legatura cu "bronzul" presedintelui american ales Barack Obama, relateaza NewsIn

Carla, nascuta in Italia, casatorita cu presedintele francez Nicolas Sarkozy in februarie, a devenit cetatean francez dupa casatorie, pierzand cetatenia italiana.

Intr-un interviu pentru Le Journal du Dimanche, ea l-a criticat pe Berlusconi, care a spus ca Obama, ce va deveni primul presedinte de culoare al SUA, "este aratos, tanar si bronzat".

"Cand il aud pe Berlusconi ca ia peste picior evenimentul alegerii lui Obama si ca glumeste, mi se pare straniu", a spus ea.

"Cu siguranta unii vor spune ca este o gluma, dar constat ca tot mai des ma bucur ca am devenit cetatean francez", a subliniat prima doamna a Frantei.

Politicienii de opozitie din Italia l-au acuzat pe Berlusconi ca discrediteaza natiunea prin astfel de comentarii. El a raspuns numindu-i "imbecili" lipsiti de simtul umorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.