Cunoscutul solist pop James Blunt va canta pe 21 februarie la Romaero, incepand cu ora 20, concertul facand parte din turneul de promovare a celui mai nou album al sau, "All the souls", se arata intr-un comunicat al organizatorului evenimentului, Blue Music, conform site-ului www.bilet.ro

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul bilet.ro, preturile acestora fiind de 100, 150, 220 si respectiv 500 de lei. Concertul de la Bucuresti face parte dinntr-un turneu care numara pana in prezent peste 140 de tari din Europa, SUA, Asia, Australia si Africa de Sud.

James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic in cadrul Premiilor Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul "Back to Bedlam" scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand artistul era ofiter al armatei britanice.

El a fost primul ofiter trimis de armata britanica in Kosovo, conducand peste 30.000 de soldati. Albumul a fost un succes mondial si s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este "You're beautiful", care a dominat toate topurile de specialiatate.

Pe langa voce si chitara, Blunt mai canta la o varietate de instrumente, cum ar fi pianul, orga, marimba (instrument de percutie) si melotron.

Inainte de a se lansa solo, la un an dupa plecarea din armata, Blunt a facut parte din echipa fostei soliste a trupei 4 Non Blondes, Linda Perry, care a scris si produs cantece pentru Pink, Courtney Love si Christina Aguilera.

James Blunt s-a nascut la 22 februarie 1974, in Anglia, la Wiltshire si se trage dintr-o familie de militari cu o istorie lunga, care incepe in anul 995.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.