“Suntem pentru prima data in Romania... Multumim ca ati facut aceasta seara minunata! O sa ne intoarcem!” a strigat Karl Hyde multimii de oameni extaziati, care s-au lasat patrunsi de experienta concertului de vineri, 7 noiembrie 2008, care va ramane in memorie.

Dupa un parcurs de mai bine de 25 de ani de muzica, Rick Smith si Karl Hyde au adus la Bucuresti sunetele care au facut istoria muzicii electronice, intr-un spectacol neobisnuit, care a imbinat jocul si culorile luminilor, cu sunetele, dansul nebunesc si poezia lui Karl Hyde.

Peste 4000 de fani ai muzicii electronice au asistat la concertul pe care britanicii de la Underworld l-au sustinut vineri noapte, la Romaero, in cadrul celui de-al treilea eveniment defasurat sub egida Beck’sperience din acest an, organizat de Events.

Citeste si:

Cu siguranta, momentul cel mai asteptat in hangarul 5, a fost hit-ul cel mai cunoscut al britanicilor Underworld, Born Slippy NUXX, inclus pe coloana sonora a filmului 'Train Spotting'. Born Slippy in varianta traita live, a extaziat publicul multicolor care dansa frenetic.


Spectacol de lumini pe muzica hit-ului Two Months Off

Seara Live Mix Underworld va fi cu siguranta de neuitat asa cum probabil nici Rick Smith si Karl Hyde nu vor uita Bucurestiul si vor reveni, impreuna cu tehnicienii lor, pentru a face spectacole de exceptie. Simpatia lor este cu atat mai sincera cu cat, pe site-ul formatiei avem surpriza de a gasi insemnata experienta din capitala Romaniei si un link care duce catre un site de prezentare a orasului.