Producatorul James Nederlander aduce pe Brodway un musical inspirat dupa piesa lui Michael Jackson, Thriller, informeaza Pop Crunch.

Acum ca povestea exista, producatorul s-a anuntat iar scena de pe Brodway este mai mult decat perfecta, mai trebuie sa gaseasca decat actorul care il va inetrpreta pe "zombiul" principal. Producatorul a declarat ca pentru acest rol cauta un “tanar de culoare, afro-american, cu o voce excelenta si care sa fie energic si entuziast.”

“Thriller-Live va pune in scena o coregrafie incredibila pe melodiile de exceptie pe care toata lumea le iubeste. Va fi un fel de escapada din cotidian pentru ca oamenii sa uite putin de viata grea”, a continuat producatorul.

Alubumul “Thriller”, lansat in decembrie 1982, i-a adus artistului multe recorduri dintre care: cele mai multe premii Grammy castigate de un artist intr-un singur an; cel mai scump videoclip din istorie si cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor, record neegalat nici pana azi, care a intrat si in Guinness Book, relateaza site-ul EuropaFm.

Thriller a acumulat un numar halucinant de 27 de discuri de platina, fiind premiat cu "Double Diamond Award" in US si i-a adus lui Michael Jackson 8 premii Grammy. In acelasi timp, albumul a atins rangul de "Diamond" sau "Multi-Platinum" in aproape toata lumea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.