In urma cu doua zile, antenistul a suferit un accident teribil din care a scapat, ca prin minune, doar cu cateva julituri severe. Incidentul s-a petrecut exact ca in cazul politicianului Emil Boc, care a cazut in gol, intr-un platou de televiziune
Miercuri, Dan Negru a filmat una dintre editiile emisiunii "Secret Talents". La un moment dat, in Romexpo a intrat in tromba o masina de salvare, cu girofarul pornit. Fusese chemata chiar pe platoul unde filma antenistul, culmea!, pentru el. La cateva ore de la demararea filmarilor, Negru a cazut in gol de la aproape de trei metri, episod experimentat involuntar si de politicianul Boc, intr-una dintre emisiunile pe care Andrei Gheorghe le realiza la Antena 1. Pentru ca socul a fost cumplit, prezentatorul show-ului "Secret Talent" nu s-a miscat cateva minute bune, fapt ce i-a ingrozit pe cei care se aflau de fata. Abia dupa ce l-au intors si s-au asigurat ca nu au asistat la o tragedie, au vazut ca e plin de sange. Cel mai curajos dintre ei a pus mana pe telefon si a chemat salvarea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.