“Sintem cei mai mari critici ai nostri”, a declarat Tataee de la BUG Mafia, la lansarea maxi-single-ului “Strazile”. Hip-hop-erii au scos primul material dupa un an si jumatate, care contine doua piese noi si mai multe remixuri. “Strazile” este piesa aleasa pentru genericul serialului “Baieti buni”, difuzat de PRO TV.

Formatia crede ca serialul "Baieti buni" este prima initiativa serioasa dupa Revolutie in materie de seriale TV.

"Faptul ca participam la acest proiect este o dovada ca BUG Mafia e un nume de top in muzica romaneasca", a spus Tataee. Producatorii serialului "Baieti buni" le-au propus membrilor trupei o aparitie in film, insa acestia au spus ca vor accepta numai daca li se vor potrivi rolurile.
In perioada in care a absentat din showbiz, trupa s-a ocupat de productia albumului formatiei MMG, dar a lucrat si la propriul album. Hip-hop-erii vor lansa anul acesta albumul aniversar "Viata noastra", care va contine remixuri ale hit-urilor mai vechi, dar si doua piese noi. Albumul va avea doua volume, care vor fi lansate la un interval de citeva luni, din ratiuni de marketing. "Nu sintem ipocriti, vrem sa vindem cit mai mult", a explicat Tataee. El a mai atacat si problema pirateriei, care dezavantajeaza mai ales interpretii de hip-hop.

"Strazile" are si videoclip, care ruleaza incepind de azi pe TV K Lumea. Clipul nu va fi difuzat, deocamdata, si pe MTV, in urma unei divergente pe care formatia a avut-o cu acest post. Piesa "Strazile" a fost cintata la un concert organizat de MTV, iar producatorul evenimentului a fost rugat sa nu difuzeze pe post inregistrarea cu aceasta melodie pina la aparitia maxi-single-ului, pentru a nu afecta vinzarile. "Imediat au aparut pe Internet versiuni-pirat", a declarat Tataee pentru "Evenimentul zilei". "Au mintit, spunind ca nu au difuzat piesa, apoi au spus ca au difuzat doar un minut si jumatate", a explicat el. "Noi avem dovada: piesa intreaga, luata de pe Internet, cu sigla MTV", a adaugat el. Cu toate acestea, membrii trupei sustin ca precomenzile pentru maxi-single sint de 20.000 de exemplare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.