Oana Zavoranu, iubita latino-lover-ului Pepe, face ce face si mai intra in gura presei cu un nou scandal. De data aceasta, vedeta din telenovela romaneasca "Numai iubirea" a intrat in conflict cu o blonda, pe numele ei Dana Savuica. Aceasta a fost o buna bucata de timp una dintre vedetele postului "Acasa", avand emisiunea "5’ Teleshoping", unde dadea sfaturi vestimentare persoanelor publice. Insa epoca ei de glorie a luat sfarsit cand a inceput serialul "Numai iubirea", emisiunea ei fiind scoasa din grila de programe. Blondina a primit sarcina sa se ocupe de imaginea actorilor din telenovela romaneasca. Cu noua indeletnicire au inceput si bataile de cap pentru Savuica. Potrivit revistei "X Magazin", intre Oana Zavoranu si Dana a inceput un adevarat razboi.

'Nu am nevoie de hainele Danei>>

Se pare ca iubita lui Pepe nu accepta nici o sugestie din partea stilistei, cu atat mai mult sa i se impuna un anumit stil vestimentar! "Nu am nevoie de hainele Danei, eu am sifonierul plin de haine de firma si nu am nevoie de hainele ei", ar fi spus Oana indignata. De partea cealalta a baricadei, Dana Savuica s-a comportat ca o adevarata doamna in declaratii. "Nu este vorba de un scandal, au fost doar simple discutii si, desi am plecat de la 'Acasa>>, am ramas in relatii bune cu toti cei care lucreaza la telenovela. In fond, Oana avea dreptate, ea are o garderoba plina de haine si nu are nevoie de altele. Iar plecarea mea de la acest post de televiziune s-a datorat faptului ca exact atunci mi s-a incheiat contractul cu ei", a declarat Dana.

Noi stim ca Savuica a incercat sa dreaga ce se mai poate. Problema este ca tot mai multe voci comenteaza stilul Oanei Zavoranu, care lasa mult de dorit, cu toata "firma ei". Asa ca ii recomandam sa plece urechea si la sfaturile specialistilor, daca vrea intr-adevar sa fie o "Vipa", cum ii place sa se autointituleze. Ca de! Haina il face pe om, oricat am incerca noi sa ii convingem pe cei din jur ca natura ne-a inzestrat cu tot ce e mai frumos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.