Sub presiunea “Skinny Hollywood”, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

Nicole Richie - este cu siguranta unul dintre cele mai socante exemple din lista vedetelor super slabe. Consum de droguri? Consum excesiv de alcool? Un stil de viata antrenant, care se dasfasura in cluburile de noapte? Sau anorexie? Desi atunci cand Nicole incepuse sa slabeasca intr-un ritm alert, multi inca oscilau intre aceste variante, la scurt timp, verdictul a fost clar dupa ce poze cu fiica lui Lionel Richie alergand pe plaja in bikini au aparut in presa: Nicole arata ca un baiat de 12 ani subnutrit si, spun expertii, suferea de anorexie – o boala care, asociata cu drogurile si alcoolul determina infatisarea socanta a lui Nicole. De aceea, multi s-au intrebat cum Nicole, care cantarea doar 37 kilograme (la 155 cm) la a reusit sa ramana insarcinata si au sfatuit-o pe actrita sa se ingrase cel putin 15 kilograme pentru a avea o nastere fara probleme. Pentru a vedea transformarea lui Nicole, click aici.

Keira Knightley – desi prezinta o silueta filiforma, Keira neaga ca ar suferi de anorexie. In schimb, unele declaratii ale actritei arata prezenta unui sindrom dismorfic corporal: “Greutatea e un subiect extrem de important la Hollywood, pentru ca eu sunt de doua ori mai mare (ca inaltime si ca rest) decat majoritatea fetelor care se prezinta la castinguri. Cand realizez ca sunt, la greutatea mea, una dintre cele mai grase actrite, incep sa ma gandesc “Nu cred ca ar fi sanatos sa mai stau prin preajma.” Pentru poza, click aici.

Pentru restul topului vedetelor care sufera pentru a avea siluete de invidiat, click aici.