Dupa ce a renuntat la o casnicie de 19 de ani cu maestrul Dichiseanu in favoarea unui tanar si senzual amant, doamnei Dichiseanu i s-a infundat
Dupa ce acum doua saptamani acesta flirta in plina strada cu o domnisoara si cauta la matrimoniale partenere de sex, acum el incearca sa cucereasca alta femeie Joe Librescu, tanarul care i-a deschis Simonei Dichiseanu apetitul pentru libertate si care, spun gurile rele, a fost si motivul divortului ei, pare din ce in ce mai putin interesat de ea. In schimb, toata atentia lui Librescu este captata acum de o tanara si frumoasa bruneta, pe care incearca sa o cucereasca.

Cu deja cunoscuta alura de cuceritor, omul de afaceri de origine israeliana s-a purtat ca un adevarat gentleman, i-a deschis brunetei usa de la masina si i-a oferit o masa pe cinste la restaurantul unui hotel din Bucuresti, fara a face nicio remarca ori vreun gest deplasat. E drept, si femeia parea sa se simta bine in compania expansivului sau partener, de vreme ce, pe toata perioada pe care cei doi au petrecut-o in restaurant, a ras in hohote la povestirile si bancurile lui Joe.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.