Spectacolul Underworld nu este un simplu concert, ci un ansamblu complex de proiectii, muzica si lumini, anunta organizatorii.

Specificatiile tehnice includ un ecran de inalta rezolutie, de dimensiunea 12 x 3,4 metri, pe care vor rula proiectiile cu care si-au impresionat fanii. precum si surse numeroase de electricitate, cu amperaj mare. Acestea sunt necesare pentru alimentarea tuburilor gonflabile - gigant, luminate cu led-uri multicolore, pe care cei doi le vor include in show-ul lor, desfasurat pe o scena de 40 x 30 de metri.

Carl Smith si Rick Hyde vor fi cazati la un hotel de 5 stele din Bucuresti. Vor incerca bere din portofoliul InBev, dar vor bea si suc natural de mere si portocale si multa apa plata. Nici ceaiul, laptele sau fructele proaspete nu vor lipsi din meniu. Pretentiile gastronomice se rezuma la trei mese calde pe zi, si sandwich-uri pentru “persoane cu adevarat infometate”, conform cerintelor lor.


Two months off, unul dintre cele mai cunoscute hit-uri Underworld, in varianta LIVE

Show-ul va avea loc in hangarul numarul 5, singurul pavilion cu incalzire din cadrul Romaero, incepand cu ora 21.00, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00. Date fiind conditiile de trafic si totodata pentru a facilita accesul pe teritoriul Romaero, rugam publicul sa vina din timp. Intrarea se va face prin Bulevardul Ficusului, numarul 44.

Biletele pot fi achizitionate in continuare prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Categoriile de bilete sunt: acces general - 75 RON (sau 100 RON in ziua spectacolului) si acces Golden Ring (zona cu vizibilitate maxima, in fata scenei) - 100 RON (sau 125 RON in ziua spectacolului).