Liderul Aerosmith, Steven Tyler, va canta cu Led Zeppelin in turneul pe care il planuieste trupa, a afirmat basistul din Aerosmith, Brad Whitford, citat de site-ul contactmusic.com

Basistul trupei Aerosmith, Brad Whitford, a dezvaluit ca solistul Steven Tyler se afla in studio cu cei de la Led Zeppelin.

"De fapt, cred ca Led Zeppelin vor ca Steven sa cante cu ei, pentru a-l face pe Plant (n.r. - solistul vocal Led Zeppelin) sa se intoarca si sa cante cu ei in turneu", a adaugat Whitford.

Stirea ca Steven Tyler se va alatura celor de la Led Zeppelin vine la doar cateva zile dupa ce basistul John Paul Jones a declarat ca trupa va pleca in turneu fara solistul vocal Robert Plant si ca isi cauta un nou solist vocal.

Robert Plant a declarat in repetate randuri, dupa ultimul lor concert, ca nu mai vrea sa cante cu vechea trupa.

Ultimul concert al trupei in vechea formula a avut loc in luna decembrie a anului trecut, la Londra. A fost prima aparitie live de la despartirea membrilor trupei in 1980, dupa moartea tobosarului John Bonham.

Led Zeppelin, una dintre cele mai valoroase si populare trupe din istoria muzicii rock, a vandut mai mult de 300 de milioane de albume in lumea intreaga si a lansat piese de referinta precum "Stairway to Heaven", "Whole Lotta Love" si "Kashmir".

Membrii trupei infiintate in 1968 de Jimmy Page sunt considerati precursorii cliseului rockerilor care aruncau televizoare pe geamurile camerelor de hotel, dupa o seara fierbinte petrecuta cu admiratoarele.

Led Zeppelin a fost "botezata" dupa o gluma a fostului basist al trupei The Who, Keith Moon, care a prezis ca grupul se va prabusi asemenea celebrului dirijabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.