Actorul a cazut in mrejele noii lui partenere din filmul 'Inglorius Bastards', actrita de origine germana Diane Kruger.
Frumoasa actrita Angelina Jolie este furioasa din cale afara, sustine revista "Star Magazine". Motivul crizelor ei de nervi este faptul ca logodnicul ei, Brad Pitt, a fost surprins cochetand cu o alta femeie. Cea care l-a vrajit pe Brad este partenera lui din filmul "Inglorius Bastards", regizat de Quentin Tarantino, pe care cei doi il realizeaza la Berlin. Este vorba de senzuala actrita de origine germana Diane Kruger, de care Brad nu se mai desparte pe platourile de filmare.

Surse din cadrul echipei de filmare sustin ca starul hollywoodian flirteaza incontinuu cu Diane, cu care este extrem de tandru si atent. Ba mai mult, in loc sa se grabeasca spre casa, unde il asteapta Angelina si cei sase copii ai lor, Brad prefera sa-si petreaca timpul in compania blondei actrite. In urma cu cateva zile, o parte din echipa de filmare a iesit la restaurant, la cina, impreuna cu Brad si Diane. Acolo, insa, cei doi au preferat sa stea intr-un separeu, si-au vorbit in soapta si au profitat de orice moment pentru a se mangaia. "Nu le-a pasat deloc ca puteau fi vazuti. Brad era tot numai un zambet, iar Diane parea foarte incantata sa fie in preajma lui si sa se bucure de toata atentia", a povestit un membru al echipei de filmare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.