In cadrul celei mai populare emisiuni auto din Franta, 'Turbo', Gigi Becali a fost ales 'Cretinul Saptamanii' pentru episodul arhicunoscut la noi in care patronul Stelei repara frumusete de Maybach cu o ranga

Desi la noi s-a ras pe saturate de acest caz in urma cu doi ani, faima latifundiarului a ajuns abia acum la cunostinta francezilor. Postul de televiziune M6, unul dintre cele mai vizionate din Franta si receptionat in multe tari din Europa, a difuzat povestea lui Becali in urma cu trei saptamani.

Mai mult, clipul in care Gigi indrepta aripa masinii de jumatate de milion de euro cu o ranga a intrat in „Topul Cretinilor”, rubrica saptamanala in emisiunea „Turbo”. Milioane de francofoni l-au votat pe Becali drept cel mai neinspirat in ceea ce priveste domeniul auto, premiindu-l cu medalia pentru „Cretinul Saptamanii”.

Calificat in aceasta runda, milionarul a obtinut dreptul de a se califica in etapa superioara a topului, cea a „Idiotului Lunii”. Desi s-au amuzat copios in timpul show-ului de sambata seara, nici realizatorii emisiunii, nici invitatii nu stiau cine este personajul din filmulet.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.