"Monster-in-Law", o comedie noua cu Jennifer Lopez si Jane Fonda, cea din urma revenind pe ecran dupa 15 ani de absenta, a preluat primul loc in box office-ul american, relateaza CNN. Comedia a incasat 24 de milioane de dolari, devansand cu aproape trei milioane de dolari o alta comedie, "Kicking and Screaming", in care Will Ferrel si Robert Duval joaca rolurile unui fiu, respectiv tata uniti de fotbal. Filmul de actiune "Unleashed", cu Jet Li si Bob Hoskins, s-a clasat pe locul al treilea cu 10,5 milioane de dolari, urmat de ocupantul primei pozitii de saptamana trecuta, "Kingdom of Heaven" (9,6 milioane), si "Crash", un film despre relatiile inter-rasiale din America (7,2 milioane).

Pe pozitia a sasea s-a clasat "House of Wax" (6,2 milioane), urmat de "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (4,7 milioane), "The Interpreter" (4,3), "XXX: State of the Union" (2,2) si "Mindhunters" (2 milioane).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.