Desi sunt impreuna de numai trei luni, Maria si iubitul ei au ajuns in acel punct in care au ceva de impartit. El reproseaza, ea se supara si in final... dragostea invinge, iar cei doi profita din plin de dulcea impacare
Trei luni de liniste in paradis le-au fost, se pare, suficiente Mariei Marinescu si iubitului ei, Alex. Desi, pana acum, si-au trait povestea de dragoste fara incidente, departe de ochii lumii, lucrurile s-au mai schimbat putin. In urma cu patru zile, cei doi au avut prima cearta majora de cand sunt impreuna.


Totul s-a intamplat in locuinta lui Alex care, se pare, a avut cate ceva sa-i reproseze iubitei lui. Surse din anturajul cuplului ne-au povestit ca acesta este destul de nemultumit de faptul ca Maria petrece foarte mult timp in casa facand... nimic.
Dar faptul ca a avut curajul sa-i spuna acest lucru a declansat cearta si niciunul nu s-a lasat mai prejos. Apropiatii lor spun ca toata povestea a degenerat intr-o cearta de adolescenti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.