Celebrul actor nu vrea sa se casatoreasca cu senzuala lui partenera de teama unui eventual divort

Jolie spera sa se marite cu Pitt la cererea expresa a celor sase copii ai lor

Desi au existat numeroase speculatii privind oficializarea legaturii amoroase dintre starurile hollywoodiene Angelina Jolie si Brad Pitt, surse din anturajul celor doi sustin ca nici nu se pune problema unui mariaj.

Cel care refuza cu incapatanare casatoria este Brad, care le-a marturisit apropiatilor lui ca nu are de gand sa o ia de nevasta pe frumoasa lui partenera de viata. Principalul motiv pentru care actorul nu vrea sa faca un astfel de pas este teama unui eventual divort. "Brad o iubeste pe Angelina mai presus de orice, insa nu se poate insura cu ea. Ii este foarte frica sa ajunga la altar pentru ca se teme de un eventual divort, asa cum a patit cu prima lui sotie, Jennifer Aniston. A fost traumatizat de experienta divortului si a suferit enorm, asa ca exclude ideea unei a doua casnicii", a povestit un amic al starului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.