Inca dinainte sa o cunoasca pe prezentatoarea „Duminicii in familie”, Dani a afirmat de cateva ori, in cercuri neoficiale, ca nimic nu e mai frumos decat un dus cu apa calie alaturi de persoana iubita
Cabina de dus costa 3.000 de euro

Cand si-a amenajat garsoniera recent achizitionata in cartierul rezidential Confort City din zona Vitan, „matinalul” Dani Otil a facut alegeri de inspirat ie asiatica, fara sa uite, insa, vreo clipa de utilitatea pe care produsele de mobilier alese de el ar trebui sa o aiba.

Credeti ca toate aceste speculatii legate de cei doi sunt intemeiate? Spune-ti parerea pe forum !

Minutios, resiteanul a folosit fiecare metru patrat al locuint ei sale in scopuri precise, fara sa-si neglijeze toaleta, pe care a utilat-o in tendinte. La o simpla vizionare, garsoniera iubitului Mihaelei Radulescu surprinde nu numai prin dormitorul amenajat in interiorul dulapului din living, ci si prin cabina de dus de ultima generatie, construita special pentru doua persoane si dotata cu hidromasaj, jet de dus cu trei orientari diferite si scaun incorporat, pentru imbaierea din sezut.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.