"Changeling", ultimul film in regia lui Clint Eastwood, cu Angelina Jolie in rolul principal, va fi lansat, vineri, in Statele Unite, urmand ca productia sa intre si in cinematografele din Romania pe 16 ianuarie 2009, relateaza NewsIn

Pelicula, care s-a numarat printre nominalizarile editiei de anul acesta a Festivalului de la Cannes, este prima in care Eastwood a colaborat, ca regizor, cu Angelina Jolie. Alaturi de ea, in "Changeling" mai joaca John Malkovich si Morgan Eastwood, fata regizorului, care va implini 12 ani in decembrie.

"Changeling" este al 31-lea film regizat de Clint Eastwood, care in prezent lucreaza la alte doua productii: "The Human Factor", o incursiune in biografia lui Nelson Mandela, cu Matt Damon si Morgan Freeman in rolurile principale, si "Gran Torino", al carui scenariu urmareste povestea unui veteran al razboiului din Corea.

In cariera sa de regizor, Clint Eastwood a castigat peste 60 de premii la diferite festivaluri de film internationale, intre care si doua Oscaruri. Filmele care i-au adus cele mai multe premii sunt "Million Dollar Baby", "Mystic River", "Unforgiven" si "Bridges of Madison County".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.