Editia aniversara Evian pentru 2009 a fost creata de Jean Paul Gaultier si a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

Evian a facut o traditie din crearea unor sticle aniversare magnifice, colaborand cu cei mai faimosi designeri din lume. Din 1999, de la lansarea sticlei Evian Melitop, prezentarea sticlei aniversare a devenit un adevarat show, iar in centrul atentiei a fost de fiecare data designul sticlei aniversare. JP Gaultier a fost ales anul acesta sa isi arate maiestria prin crearea sticlei aniversare. Cu imaginatia si curajul caracteristic, Jean Paul Gaultier ofera o imagine unica sticlei, captand intr-un mod inedit apa exceptionala, pura si pretioasa.

Gaultier a creat designul celor doua sticle: Evian Pret-a-Porter si Evian Haute Couture. Evian Pret-a-Porter, va fi disponibila in Romania din luna noiembrie. Cu cristale mari, cu litere supradimensionate invaluind generos sticla transparenta, provocand o iluzie optica, sticla Evian Pret-a-Porter in editie limitata pentru 2009, celebreaza intr-un mod extravagant esenta puritatii naturale.

Citeste mai multe
despre invitatii evenimentului si despre cum s-a desfasurat showul acvatic.