Plafonati intr-o poveste de dragoste care parea ca nu duce nicaieri, Delia Matache si Matteo au decis sa-i puna capat. Dupa doi ani de amor in care au trecut nepasatori peste critici si intrigi, cei doi si-au spus 'Adio!'. De doua luni, relatia lor nu mai mergea deloc.

Delia Matache s-a intors la "burlacie". Dupa o relatie de doi ani cu colegul ei de breasla, Matteo, cantareata este din nou singura. Si, se pare, decizia i-a apartinut. Blonda s-a plans prietenelor sale ca povestea ei de amor nu mai are niciun haz si, mai mult, nu pare sa evolueze nicicum. Nemultumirile s-au strans de ambele parti si, in cele din urma, au dus la destramarea cuplului.

Hai sa "carcotim" pe forum. Cine pe cine a parasit?

Decizia a fost luata de comun acord in urma cu cateva saptamani, insa, potrivit apropiatilor lor, Delia si Matteo au facut o intelegere conform careia urmau sa pozeze in continuare in cuplul ideal. Numai ca Delia nu si-a putut infrana atitudinea de femeie libera si s-a afisat in nenumarate randuri prin cluburile bucurestene insotita de prietene puse pe distractie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.