Povestea de dragoste dintre o printesa din Bahrain si un militar din Marina Americana, devenita si subiect de cinema, este pe punctul de a se sfarsi in mod dramatic printr-un divort, la cinci ani dupa ce tanara a fugit cu cel pe care credea ca-l va iubi toata viata, relateaza presa internationala. Peripetiile prin care au trecut Jason Johnson si Meriam al-Khalifa pentru a fi impreuna au devenit cunoscute in intreaga lume, gratie unui film de televiziune. Dragostea lor a murit insa dupa cei cinci ani petrecuti impreuna in "orasul pacatului", Las Vegas.

"Divortul este ceea ce a dorit ea. In adancul sufletului, ea stie ca am iubit-o mai mult decat orice pe lumea asta. M-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna", a precizat Johnson, care este mormon si care lucreaza ca valet in parcarea unui important complex din Las Vegas. Pentru a-si putea trai povestea de dragoste, cuplul a trebuit sa treaca peste impotrivirea agresiva a familiei printesei, care a pus la cale chiar si un asasinat al acesteia in scopul opririi acestei uniuni care contravenea traditiilor musulmane. Cei doi s-au vazut pentru prima data in vreme ce-si faceau cumparaturile intr-un mall din Bahrain. Johnson era detasat in Golf iar Meriam, adolescenta la acea data, era fiica unei rude apropiate a monarhului din Bahrain. Cateva luni mai tarziu, militarul a reusit sa-si scoata iubita din Bahrain si s-o duca in Statele Unite, deghizata in soldat american. Dupa o lupta acerba cu autoritatile americane, cuplul a reusit sa se casatoreasca.

Ea avea 19 ani iar el 23. Relatia a inceput sa scartaie in urma cu un an, cand ea l-a si parasit. Pe 17 noiembrie, cand se implineau cinci ani de la nunta, cei doi au depus actele de divort, dar acest fapt a devenit public abia zilele trecute. Johnson crede ca s-a ajuns aici din cauza presiunile constante la care cuplul a fost supus de catre puternica familie Al-Khalifa. El mai sustine ca un agent FBI i-ar fi spus ca familia printesei ar fi pus pe capul ei peste 500.000 de dolari. Printesa nu a dorit sa comenteze in nici un fel aceaste informatii


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.