Fostul James Bond a profitat de iesirea in parc cu fiul lui cel mic, Paris Beckett, ca sa-i arate cum sa flirteze cu o femeie
Celebrul actor Pierce Brosnan, care a cunoscut faima mondiala dupa ce a dat viata pe marele ecran agentului 007, demonstreaza ca nu si-a pierdut cu nimic din faima de cuceritor nici la 55 de ani. De data aceasta, starul a profitat de o iesire in parc, in Malibu, impreuna cu baiatul lui cel mic, Paris Beckett, in varsta de sapte ani, ca sa-l invete cum sta treaba cu femeile, mai precis cum trebuie sa abordezi o femeie fara sa existe riscul unui refuz, dupa cum au afirmat martorii de la fata locului.

A pus ochii pe o blonda care se plimba singura si l-a chemat pe fiul lui ca sa-i explice cum sa-i atraga atentia doamnei respective. Dupa o scurta discutie cu tatal sau, micutul s-a dus la blonda respectiva si a pus in aplicare prima regula invatata, si anume sa intre in vorba cu ea. Dupa zambetul afisat de respectiva doamna, se pare ca Paris Beckett a reusit sa-i capteze atentia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.