Pana la sfarsitul lunii noiembrie, o mama expune la Roma fotografii inedite cu fiul ei, iar cand fiul este castigatorul unui Oscar, iar mama este una dintre cele mai celebre fotografe, evenimentul devine cu atat mai interesant.

Sylvia Plachy, una dintre cele mai cunoscute fotografe din lume, prezinta expozitia “The Amazing Adrien”, pe care o dedica fiului ei, Adrien Brody, caruia inca de mic i-a fost scris un destin de Oscar, scrie publicatia italiana Sei di Moda.

Fotografiile Sylviei Plachy sunt expuse in marile galerii de arta contemporana, la Moma si Metroplolitan House Museum, iar despre arta acesteia, fotograful Richard Avedon spunea: “Ma face sa rad si ma face sa plang in aelasi timp. E tot ceea ce trebuie sa transmita un fotograf”.

Expozitia de la Roma este dedicata celor 35 de ani din viata “uimitorului Adrien” (The Amazing Adrien), devenit cel mai tanar castigator al unui premiu Oscar pentru un rol principal, pentru prestatia din “Pianistul”, regizat de Roman Polanski.

Din decorul apartamentelor simple, dintre instantaneele de familie, se decupeaza imaginea actorului Adrien Brody, al carui geniu creativ putea fi usor de remarcat, inca din copilarie.

Plina de emotie este fotografia lui Adrien la doi ani, un copilas care se pierde printre fulgii de zapada, dar si imaginea atat de plastica a copilului Adrien caruia i s-a spart balonul de guma pe fata.

O calatorie linistita, prin viata unui star care iese din toate tiparele...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.