Supranumit "Sfantul Bono", in urma numeroaselor campanii umanitare intreprinse, in timpul liber, solistul U2 este tentat sa se ocupe si de activitati mai putin sfante, ca de exemplu, sa petreaca pe un iaht de 12 milioane de euro cu doua modele de 19 ani, relateaza DailyMail

Starul rock, in varsta de 48 de ani, a fost surprins in ipostaze intime cu doua fete imbracate sumar, pe o plaja din St. Tropez. Petrecerea, cu muzica si bautura, a continuat alaturi de un bun prieten si cele doua studente pe un iaht de lux.

In general, Bono este vazut in rolul de star rock, familist si militant pentru eradicarea saraciei, activitati in urma carora a fost inobilat de regina Marii Britanii cu titlul onorific de cavaler de onoare, in 2007. Cea mai recenta actiune in acest sens a avut loc saptamana trecuta, cand artistul a participat la o conferinta, oferindu-si sprijinul pentru "schimbarea lumii". Ulterior, Bono a calatorit cu familia la Disneyland in California.

Americanca Andrea Feick si prietena sa de origine britanica, Hannah Emerson, au postat poze din "traznita" vacanta pe Facebook. Imaginile il surprind pe Bono tinandu-le in brate pe cele doua doua, in timp ce savureaza cocktail-uri. In majoritatea fotografiilor el este mai apropiat de Andrea, studenta la o scoala de moda in Paris. Atat pe iaht, cat si pe plaja, cei doi au fost nedespartiti.

Cu toate acestea, Domnisoara Feick spune ca ea si Bono se cunosc de mai multi ani si sunt doar buni prieteni: "Nu am trecut niciodata linia prieteniei, insa lumea e mica".

Bono este casatorit de 26 de ani, timp in care, el si sotia sa Ali, nu au fost implicati in scandaluri conjugale. "Am intalnit o femeie extraordinara pe care nu am putut sa o mai las sa plece", a declarat artistul referitor la sotia sa.

Click aici pentru a vedea controversatele poze cu Bono
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.