Anastacia a filmat, timp de doua zile, la Studiourile MediaPro, un videoclip ce ilustreaza piesa "Heavy on My Heart" de pe cel mai recent album al ei, "Anastacia", lansat in afara Americii de Nord in urma cu opt luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul MediaPro Pictures.
Aflata in Romania timp de trei zile, de luni pina miercuri, vedeta internationala a filmat la Buftea un videoclip ce reprezinta o co-productie Oil Factory - Domino Film, la care a lucrat o echipa romano-germana.

Filmarile au avut loc mai ales noaptea, iar Anastacia, imbracata intr-o rochie de mireasa subtire, a indurat cu brio frigul. Multa zapada artificiala a fost folosita pentru a crea cadrul dorit de realizatori. Videoclipul este primul in care cintareata nu isi etaleaza parul blond, ci poarta o peruca roscata.
Figuratia a fost aproape in intregime romaneasca, printre actorii romani numarindu-se Theodor Danetti si Rudy Rosenfeld.
"Heavy on My Heart" este regizat de germanul Philipp Stolzl, cel care a filmat si clipul "Bring Me to Life" al formatiei Evanescence, realizat tot la Studiourile MediaPro.

Potrivit site-ului oficial al Anastaciei, o scurta aparitie in noul clip are o tinara pe nume Vanessa Silva, care a cistigat ultima editie a concursului "Anastacia Idol", desfasurata la Lisabona. Acest concurs a avut loc pe durata turneului european "Live at Last".
Anastacia si-a lansat in 2000 albumul de debut, care a propulsat-o printre muzicienii de top. Urmatorul album, din 2002, a confirmat apartenenta ei la elita muzicii pop-rock. In ultimii patru ani, cintareata a vindut circa zece milioane de discuri in intreaga lume.
In ianuarie 2003, ea a recunoscut public ca are cancer la sin. Inainte de operatia pe care a suferit-o, a reusit, in februarie 2003, sa inregistreze la New York "Love Is a Crime", pentru coloana sonora a musical-ului "Chicago".

Ulterior, timp de citeva luni, s-a luptat cu boala. Iar in septembrie 2003 a intrat in studio alaturi de trei cistigatori ai unor premii Grammy - Glen Ballard, Dallas Austin si Dave Stewart - si a inceput o "dificila calatorie creativa". In urma ei a aparut "Anastacia", al treilea sau album, cu muzica "sprock", dupa cum a numit-o cintareata, adica o combinatie de soul, pop si rock. 12 piese nascute din experientele ei de viata. Albumul a fost lansat in afara Americii de Nord la sfirsitul lunii martie a acestui an.

Peste doua luni, Anastacia va incepe un nou turneu european. Din februarie pina in aprilie 2005, ea va strabate 25 de orase, din Belgia, Italia, Austria, Ungaria, Cehia, Germania, Finlanda si Marea Britanie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.