Fiica presedintelui face importante eforturi de a-l cuceri pe playboy-ul Rani Adamescu, care, deocamdata, nu prea da semne bune

Miercuri 22 octombrie, mezina presedintelui s-a imbarcat intr-o cursa British Airways cu destinatia Londra, unde a fost invitata la ziua unui prieten, miliardar roman, care an de an isi sarbatoreste onomastica pe malul Tamisei.

Ea a fost cazata la un hotel superb, "Sheraton Park Tower", la etajul 16, unde o camera costa undeva intre 400 si 500 de euro. Toti cei care au mai participat au venit perechi, mai putin Elena si Rani Palade Adamescu, unul dintre cei mai bogati tineri din Romania, posesorul unei colectii impresionante de masini (Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Drophead, Mercedes SLR etc.) si nu in ultimul rand al Hotelului Rex de la Mamaia. Motiv pentru care, evident, au aparut fel de fel de discutii. Prietenii comuni ai celor doi marturisesc ca Elena a pus de mult ochii pe Rani, care nu are prietena si este considerat un adevarat playboy. "Cred ca ea a venit in mare parte si pentru Rani, de care clar e atrasa. Problema este ca el nu a facut nicio miscare. In schimb e foarte ciudat de ce a venit singur, cand putea sa vina si el cu o fata ca toata lumea", ne-a povestit un apropiat.

Majoritatea invitatilor a plecat, la un moment dat, inapoi la Bucuresti, Elena, Rani si sarbatoritul cu logodnica sa ramanand inca putin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.