Dupa un divort cu usile inchise, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg s-au despartit cu promisiunea ca vor fi extrem de discreti si in continuare. Un set de fotografii aparute recent in presa, care o prezentau pe Mihaela 'calare' pe un ATV, impreuna cu fiul ei, l-au determinat insa pe omul de afaceri sa ia atitudine
Mihaela Radulescu e innebunita dupa sporturile extreme. A spus-o de sute de ori si o demonstreaza Micutul Ayan (4 ani) a ramas in grija mamei sale, Mihaela Radulescu, dupa divortul acesteia de Elan Schwartzenbergdin ce in ce mai des in ultima vreme. Calareste mo­to­ciclete, participa la raliuri sau sare cu coarda elastica. Vede­ta de 39 de ani a An­tenei 1, proaspat trecuta prin­tr-un divort si actualmente cupla­ta cu mai-tanarul ei coleg de breas­la, Dani Otil (28 de ani), pare sa nu se mai sature de adrena­lina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.