Filme ca "Hellboy II", "Pineapple Express", "Wanted" si "Kung Fu Panda" se vor putea vedea, incepand de saptamana viitoare, in format 3D, la primul cinematograf digital din Romania.
The Light, cinemaul care se va deschide pe 30 octombrie la noul mall bucurestean Liberty Center, nu este numai primul cinematograf digital din Romania, ci si din Europa. Asta inseamna ca salile sunt dotate exclusiv cu echipamente digitale, inclusiv sisteme de proiectie tridimensionala, renuntandu-se astfel la toate tehnologiile traditionale.

The Light are sapte sali de cinema, traduse intr-o capacitate de 1.200 de locuri, insa acestora li se vor adauga si spatii de lounge, sali de conferinte si un bar, toate gata sa raspunda unor nevoi mai degraba high-class, desi cei de la cinema anunta preturi pentru toate buzunarele, inclusiv politici de reducere pentru familii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.