Cumnatul actritei americane Jennifer Hudson, suspectat ca i-a ucis vineri pe mama si fratele acesteia si ca si-ar fi rapit fiul vitreg, a fost arestat, au anuntat surse concordante, relateaza AFP.
Barbatul este sotul surorii celei mai mari a actritei, Julia Hudson, de care este separat. Baietelul acesteia, al carui tata vitreg este, a disparut.

Suspectul este in libertate conditionata dupa ce a stat sase ani si jumatate la inchisoare pentru tentativa de crima, potrivit site-ului TMZ's.

Cadavrul lui Darnell Donnerson, 57 de ani, si cel al fiului ei Jason Hudson, de 29 de ani, au fost descoperite in locuinta lui Donnerson din cartierul Englewood.

Politia a spus ca, potrivit primelor elemente, crimele ar avea la origine o disputa familiala. Vecinii au declarat ca au auzit focuri de arma dimineata, iar cadavrele au fost descoperite dupa-amiaza, de persoane care venisera in vizita la familie.

Un purtator de cuvant al politiei a spus ca un baietel de 7 ani, Julian King, este de asemenea cautat, iar un plan de alerta pentru rapire a fost declansat.

Jennifer Hudson, in varsta de 26 de ani, a primit in 2006 premiul Oscar pentru rolul din filmul "Dreamgirls". De atunci, Hudson a avut un rol in versiunea pentru cinematograf a "Sex and the City" si cel mai recent film in care apare este "The Secret Life of Bees."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.