Va mai amintiti episodul din "Seinfeld" in care George a vrut ca toata lumea sa-l strige "T-Bone"? Ei bine, si Beyonce Knowles si-ar dori sa fie cunoscuta sub un alt nume.

Cantareata de R&B s-a botezat singura ‘Sasha Fierce’ pentru noul album ‘I Am... Sasha Fierce’ care va ajunge in magazinele din SUA pe data de 18 Noiembrie.

‘Mi-am creat un alter ego care sa preia lucrurile in locul meu cand eu sunt ocupata. Acest alter ego este un fel de autoaparare ‘, s-a justificat Beyonce, potrivit yahoo.com.

‘Sasha Fierce este acea parte din mine care iese la suprafata cand lucrez sau sunt pe scena si este mai senzuala, mai deschisa, mai plina de farmec si mult mai agresiva’, a continuat cantareata

In plus, Beyonce a creat o pagina de My Space prin intermediul careia ofera o sansa unei ‘persoane norocoase’ de a primi un mesaj personal si o punga de cadou in valoare de 500 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.