Debutul ca regizor de film al lui Horatiu Malaele, noua pelicula din seria "James Bond", o drama cu Richard Gere protagonist si continuarea succesului de animatie "Madagascar" sunt cele mai asteptate premiere ale lunii noiembrie, in cinematografele din Romania.

Primul film regizat de Malaele, care si-a demonstrat deja calitatile ca regizor de teatru, este o comedie amara ce are ca pretext demersul unor jurnalisti interesati sa faca un reportaj despre fenomene paranormale. Ajunsi intr-o localitate aproape izolata, jurnalistii afla povestea tragi-comica a Marei si a lui Iancu, care planuisera sa se insoare in martie 1953, insa nunta avea sa fie data peste cap de moartea lui Stalin. In rolurile principale joaca Alexandru Potocean si Meda Victor, productia urmand sa fie lansata pe 21 noiembrie.

Cel mai nou film din seria "James Bond", care va aparea in cinematografele noastre pe 7 noiembrie, se numeste "Quantum of Solace" si il are ca protagonist pe Daniel Craig, distribuit pentru a doua oara in rolul celebrului erou. Cu un buget enorm, de 225 de milioane de dolari, productia a fost filmata in diferite orase din Austria, Italia, Spania si Chile. Pe langa actiunea in sine, ochii privitorilor, in special ai celor de sex masculin, vor fi atrasi, cu siguranta, de Olga Kurylenko, ucraineanca de 29 de ani care joaca rolul frumoasei "responsabile" sa-l seduca pe Bond. Pe James Bond.

Pentru iubitorii dramelor romantice, Richard Gere si Diane Lane vor putea fi vazuti, din 14 noimebrie, in "Nopti in Rodanthe", o poveste care ii invata pe cei pesimisti ca niciodata nu e prea tarziu pentru a doua sansa. Replica europeana pe genul sentimental vine din Marea Britanie si se numeste "Triunghiul dragostei". Cu Keira Knightley pe afis, productia castiga mult prin consistenta scenariului, in fapt - o incursiune inedita in biografia poetului galez Dylan Thomas, marcata de momentul in care acesta se indragosteste de doua femei nonconformiste.

Continuarea filmului de animatie "Madagascar" va aparea si ea in cinematografele din Romania, incepand cu 28 noiembrie. Cei mici si nu doar ei vor avea prilejul sa urmareasca, astfel, noile aventuri ale personajelor din Zoo New York - hipopotamul, girafa, leul si zebra, premiante la capitolul comunicare datorita vocilor imprumutate de actori precum Ben Stiller si David Schwimmer.

Un alt star de la Hollywood, Samuel L. Jackson, va ajunge pe marile ecrane de la noi pe 21 noiembrie, odata cu premiera peliculei de actiune "Marul discordiei", in vreme ce amatorii de film european pot vedea, din 7 noiembrie, comedia romantica "Paris", cu Juliette Binoche si Romain Duris in rolurile principale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.