Paula Milea si Andreea Perju au ajuns sa nu se mai suporte, din cauza unui barbat. Bruneta nu poate sa-i ierte fostei componente a trupei Ooops faptul ca i-a luat iubitul cu care ar fi trebuit sa se casatoreasca, dupa o relatie de patru ani, si ca acum se pregateste ea sa se marite cu el

Pentru ca sunt frumoase si cu sex-appeal, despre manechine s-ar putea crede cu usurinta ca nu au probleme in dragoste. Iata insa ca, in realitate, relatiile amoroase sunt la fel de complicate pentru ele ca si pentru restul lumii.

Un exemplu concludent ar putea fi povestea Paulei Milea, manechin de succes si vedeta "Playboy", careia i-a fost suflat logodnicul chiar inainte de casatorie. "Hoata" este nimeni alta decat Andreea Perju, fosta componenta a trupei si vedeta numarului din octombrie al revistei "Playboy".

Paula Milea nu a fost dintotdeauna directionata spre cariera de manechin, ea fiind mai intai secretara. Ulterior, incurajata chiar de cel care a parasit-o, ea si-a facut debutul si in modelling, iar in anul 2007 a castigat titlul de "Miss Turism".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.