Dupa ratarea calificarii la Eurovision, Loredana a luat o mica pauza muzicala, fiind interesata mai mult de lumea filmului. Dupa ce s-a deplasat la Los Angeles pentru a asista la premiera filmului "Modigliani", in care interpreteaza rolul unei artiste care canta in celebra cafenea "La Rotonde", Loredana ajunge si pe covorul rosu de la Cannes.

Motivul? Premiera filmului "Joyeux Noel" - o coproductie MediaPro Pictures, A Nord Ouest Production, Artemis Production si Senator Film Produktion - ce va avea loc azi, la Grand Theatre Lumiere, de la ora 14.00.

Cu aceasta ocazie, Loredana si sotul ei Andrei Boncea vor fi alaturi de vedetele filmului regizat de Christian Carion, precum Diane Kruger, Gary Lewis sau Daniel Bruhl.

Si iata cum, intr-un interval scurt de timp, vedeta emisiunii "Lori" s-a aflat in compania unor nume grele ale show-bizz-ului mondial, calatoria de peste Ocean oferindu-i ocazia sa-i intalneasca pe Andi Garcia (actorul din "Modigliani"), Sylvester Stallone sau Paris Hilton. O parte din aceste "file" de calatorie vor fi prezentate la Acasa TV, in cadrul emisiunii "Lori".

Ramanand la Cannes, va putem spune ca maine, de la ora 11.00, la Theatre Claud Debussy, va avea loc premiera filmului "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu, film inclus in competitia sectiunii "Un certain regard".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.