Actorul Al Pacino a primit, miercuri seara, la Festivalul de Film de la Roma, premiul special Marcus Aurelius pentru intreaga cariera, din partea Actor's Studio, celebra scoala newyorkeza care l-a format, informeaza NewsIn.
Actorul a declarat ca este incantat de premiul primit si ca se simte ca atunci cand cineva iti organizeaza o petrecere si nu stii ce ai facut ca sa o meriti.

"Nu sunt innebunit dupa filme, prefer oricand scena de teatru in locul platoului de filmare", a declarat Al Pacino in fata celor prezenti la festival.

In prezent, Al Pacino este prezent pe marile ecrane in filmul "Righteous Kill", unde el si Robert De Niro joaca rolurile a doi veterani judecati pentru o crima. Momentan, actorul lucreaza la cel de-al treilea film regizat de el, "Salomaybe?", o adaptare a controversatei piese "Salome" a lui Oscar Wilde, pe care spera sa il poata prezenta, anul viitor, la Festivalul de Film de la Roma.

Actorul, in varsta de 68 de ani, provine dintr-o familie de imigranti italieni in SUA. Pacino a fost nominalizat la Oscar pentru prestatiile din pelicule celebre, precum "The Godfather", "Serpico" si "Dog Day Afternoon", si a castigat o statueta a Academiei Americane de Film pentru rolul din filmul "Scent of Woman" (1992).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.