Pilates, abdomene, yoga, exercitii cardio, diete, dans si iar abdomene – cam asa suna lista de prioritati a unei vedete care tine sa aiba un corp tonifiat, cu un abdomen plat si perfect definit. Care sunt vedetele cu cele mai sculptate si invidiate abdomene? Afla din acest articol!

10. Fergie se poate mandri cu un abdomen plat si bine conturat, rezultat in urma unui stil de viata activ. Secretele cantaretei? Intrebata despre cum se mentine in forma, Fergie a spus: “Dansatul si saritul pe scena sunt ca niste exercitii cardio”, la care cantareata adauga jogging si abdomene zi de zi, plus o dieta bazata pe orez, iaurt, multe verdeturi, branza de vaca, supe si somon. Pentru poza, click aici.

9. David Beckham - Antrenorul personal al celebrului fotbalist spune ca secretul muschilor abdominali de invidiat nu consta in 1000 de abdomene pe zi, ci mai degraba intr-un program personalizat care antreneaza intregul corp, exercitii cu greutati si exercitii cardio, plus o dieta saraca in carbohidrati. Rezultatele? David are unul dintre cele mai impresionante abdomene de la Hollywood. Pentru David in lenjerie intima, click aici

8. Shakira – In cazul Shakirei, abdomenul demn de invidii (pentru poza, click aici) este rezultatul dansurilor latine cu influente orientale, dansuri pe care Shakira le stapaneste ca o profesionista. Cantareata columbiana se poate mandri nu numai cu un abdomen plat si tonifiat, ci si cu o talie de viespe (60 cm) care arata senzational alaturi de soldurile rotunjite si feminine (pentru poza, click aici).

7. Jessica Alba - Inainte de a deveni mamica, Jessica innebunea barbatii cu silueta ei de model, din care nu lipseau formele feminine si tonusul muscular (pentru poza, click aici). Insa acesta nu e singurul motiv pentru care Jessica merita sa fie in top: La doar 3 luni dupa nastere, Jessica a avut curajul de a imbraca bikini si de a se relaxa pe plaja, fix in fata paparazzilor. Explicatia? Jessica isi recapatase silueta in timp record si arata grozav: talie subtire, abdomen plat si nici un semn ca Jessica ar fi fost vreodata gravida. Pentru poza cu noua mamica Jessica in bikini, click aici!

Click aici pentru a vedea continuarea topului.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.