De cand au devenit cele mai bune prietene, Katie Holmes si-a schimbat foarte mult stilul, copiind-o tot mai mult pe “Posh Spice”.

Imbracata intr-un costum in stil masculin in trei piese , Katie a dovedit inca o data ca o copiaza pe Victoria Beckham.

Poate ca inainte Victoria nu era deloc deranjata ca prietena ei o copia in tot, dar acum, de cand nu mai sunt asa apropiate, cu siguranta Posh s-a infuriat cand a vazut costumul in culoarea bleumarin aproape identic cu cel cu care ea s-a afisat saptamana trecuta. Click aici pentru a vedea poze cu cele doua vedete

Katie a fost foarte atenta la detalii si a incercat sa nu omita nimic. Daca Victoria a purtat vesta de la costum fara nimic pe dedesubt si Katie a facut aceslasi lucru.

Si daca ar mai trebui sa mai fie cineva deranjat de outfit-ul actritei, atunci pe buna dreptateTom Cruise are tot dreptul.

Imbracati aproape la fel, sotii Cruise au surprins fanii si jurnalsitii prezenti la petrecerea data in cinstea lansarii piesei “Al My Sons”. Vazuti de la spate cei doi pot fi usor confundati - daca nu ar fi diferenta de statura - Click aici pentru a vedea poze cu cei doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.