Actrita americana Victoria Principal, fosta protagonista a celebrului serial 'Dallas', a negat in nenumarate randuri zvonurile conform carora ar fi suferit operatii estetice, in ciuda faptului ca a fost casatorita cu un chirurg plastician
Ultimele fotografii ale starletei, in varsta de 58 de ani, par sa demonstreze exact contrariul. Actrita a participat la un eveniment monden important, petrecut in Los Angeles, unde a afisat o piele ireal de proaspata si fina, asortata cu o pereche de buze mult mai pline decat cele cu care erau obisnuiti fanii ei. Iar asta in contextul in care, nu mai devreme de anul trecut, vedeta a infierat in mod public "flagelul" chirurgiei cosmetice. "Ma intristez cand vad femei care isi fac tot soiul de operatii estetice cu scopul de a parea mai tinere, si care sfarsesc prin a nu mai semana cu ele insele..." a fost de parere Principal cu acea ocazie.

Dupa un rol de noua ani in "Dallas", serial produs de CBS, actrita si-a deschis propria afacere de cosmetice. In plus, ea a scris mai multe carti despre diete si importanta exercitiilor fizice in mentinerea sanatatii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.