Actrita sufera alaturi de buna sa prietena si declara ca va face tot posibilul pentru ca Madonna sa-si revina dupa divortul de regizorul Guy Ritchie, anunta The Huffington Post

"Este o buna prietena, o sustin cum pot mai bine. Pur si simplu sunt aici pentru ea si vorbim foarte mult”, a declarat Paltrow la premiera celui mai recent film al sau, "Two Lovers”, din cadrul Festivalul de Film de la Londra.

La randul ei, Madonna a fost alaturi de Gwyneth in perioadele ei dificile, ultima fiind cea post-natala, dupa nasterea celui de-al doilea fiu. Ca si Madonna, Gwyneth, care este casatorita cu solistul Coldplay, Chris Martin, locuieste in cea mai mare parte a timpului in Londra.

Madonna si Ritchie s-au casatorit in Scotia, in decembrie 2000. Ei au doi copii: Rocco, in varsta de sapte ani, si David Banda, de trei ani, care a fost adoptat din Malawi, in 2006. Madonna mai are o fata dintr-o relatie anterioara, Lourdes, in varsta de 12 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.